Personlig träning

Vill du ha hjälp med att bli starkare, rörligare, gå ned i vikt eller kanske allt, givetvis kan jag hjälpa dig med detta. Min träningsfilosofi bygger på hållbara förändringar, dvs. jag kommer aldrig rekommendera något jag inte tror är hållbart över tid för dig. Det typiska exemplet är alla nyårslöften som kör stenhård träning i 2 veckor samtidigt som man skär ned på kosten radikalt för att sedan vara helt slutkörd i både kroppen och huvudet. Istället är min filosofi att göra de små ändringarna i en stressig vardag, jag föredrar att du istället går till gymmet 2 ggr i veckan under hela året då att förändra denna vana kommer leda över tid till mycket bättre resultat.

Innan vi påbörjar vårt samarbete sätter vi oss ned och går igenom din situation idag, vad du vill uppnå både fysiskt och inom livet för att kunna anpassa träningen så bra som möjligt! För att komma vidare och påbörja ditt nya liv, klicka här.

Jag kan hjälpa till med följande:

  • Träningsscheman – tillsammans går vi igenom och skräddarsyr ett träningsprogram som fungerar för dig. Övningarna kommer vara inom din kunskapsnivå så att du klarar av dessa även på egen hand.
  • Kostscheman – Genomgång av vad du äter och tips på hur du kan maximera din kost för att öka prestation.
  • “Vardagsanalys” – varför hinner jag inte med träning eller familj? Tips och trick hur du får ihop din vardag, lär dig ta vara på den tid du har och samtidigt maximera prestationerna.

Träningen/Utvecklingen kan ske antingen online eller fysiskt, du väljer!