10 saker som inte kräver talang

Det är söndag förmiddag och jag sitter med tekoppen i hand för att skriva veckans blogginlägg. Vissa veckor skrivs inlägget i princip av sig själv i början av veckan om andan faller på, andra veckor sker det, tyvärr, i sista sekund. Beror lite på hur motivationen är, denna vecka är det i sista sekund. Veckan som varit har det inte hänt så mycket spännande, har mestadels läst om träning vilket inte för er är något spännande då jag behöver samla mina tankar ytterligare för att kunna dela med mig av informationen.

Efter att sett en bild i sociala medier har jag funderat en hel del på 10 saker som inte kräver talang, se nedan, och hur dessa saker inte kostar dig något. De 10 sakerna är väldigt grundläggande och som man brukar säga inom idrott, spelarna som gör de enklaste sakerna bäst av alla blir ofta de mest framgångsrika spelarna. Det går att träna upp en person att utföra en uppgift men det är svårt att träna karaktär även om den till viss del kan utvecklas. Med sin egen träning, när livet är stressigt, är oftast den största talangen att gå till t.ex. gymmet med en positiv attidtyd och ha en hög arbetsmoral så att passen blir av och du inte blir nedstämd. Med det sagt, det kostar i princip inte mer än att dyka upp för att ta hand om sig själv och göra det med rätt inställning gör vardagen avsevärt mycket enklare. Som vi alla vet så är det oftast de passen som är de viktigaste då i slutändan är de som tippar en över kanten och ger resultaten.

zero talent

Det var några rader denna vecka, mitt tips är att fundera på de 10 sakerna och om du i vardagen kan ändra inställning till något för att vara en bättre medmänniska. 

Tack för din tid!

Må bäst,
Fredrik

Lämna ett svar