Vad händer nu?

Som antytt i senaste inlägget så hade jag för avsikt att skriva varje söndag i ett år för att försöka testa mig själv och disciplinen. Året har passerat, inlägg har publicerats och nya utmaningar kommer planeras för kommande 12 månader. Kanske blir det mer oregelbundet med uppdateringarna, dvs. inte inlägg varje söndag, vi får se. Nedan delar jag med mig av de 3 största punkterna för bloggandet.

Hemsida/blogg – den stora frågan jag har ställt mig senaste veckorna är hur jag ska göra med bloggen, avsikten är att låta den ligga kvar. Att skriva från vecka till vecka är emellanåt inte alltför stimulerande (tror inte heller att ni läsare finner speciellt stort värde i de texterna) så ska försöka byta koncept och dela med mig av andras kunskaper. Detta kan komma att ske genom gästbloggare, spännande artiklar och klipp som länkas etc, kanske även försöka mig på att klippa ihop en film eller ljudsnutt.

Ångaloppet 2018 – För er som inte vet blev jag nyligen 30+, i samband med detta så fick jag ett startbevis till Ångaloppet som är ett swimrun lopp, 2 km simning och 20 km löpning. Tänkte försöka med jämna mellanrum låta er följa med i hur träningen går samt dela med mig av lite träningstips.

Läsning – fortsatt försöka läsa 1-2 böcker per månad. Det har gått lite si och så med det under våren då en av böckerna jag tog mig an var såpass intressant att jag fastnade längre än planerat. Hittar jag någon intressant bok så kommer jag dela med mig av den till er. 

To be continued!

Stay healthy,
Fredrik

Lämna ett svar